ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στα υπόψιν για το δεξί άκρο της άμυνας ο μουντιαλικός Άνχελο Πρεσιάδο

Ο Άνχελο Πρεσιάδο στο παιχνίδι του Εκουαδόρ με αντίπαλο την Ολλανδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ
Ο Άνχελο Πρεσιάδο στο παιχνίδι του Εκουαδόρ με αντίπαλο την Ολλανδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ AP PHOTO/THEMBA HADEBE)

Ο Παναθηναϊκός έχει ψάξει την περίπτωση του 25χρονου δεξιού μπακ από το Εκουαδόρ, Άνχελο Πρεσιάδο, με στόχο την ενίσχυση του στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη αναφορικά με τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν καθώς σημείωσε πως στόχος του τριφυλλιού είναι μέχρι τις 15 Ιουνίου να αποκτηθούν τρεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως οι μεταγραφικές μηχανές των πράσινων δουλεύουν στο φουλ αυτό το διάστημα και θα τρέξουν παράλληλα πολλές υποθέσεις. Μάλιστα για το λόγο αυτό πριν από δύο εβδομάδες άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν ταξιδέψει σε Βέλγιο (κυρίως) και Ολλανδία για να τσεκάρουν παίκτες και να μιλήσουν με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στο τριφύλλι από το Βέλγιο είναι ο μουντιαλικός Άνχελο Πρεσιάδο ο οποίος ξεχώρισε με την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με τη φανέλα του Εκουαδόρ.

Ο 25χρονος μπακ ανήκει στη Γκενκ τα τελευταία χρόνια με το συμβόλαιο του με την ομάδα του Βελγίου να λήγει στο τέλος του καλοκαιριού και τους "μπλε" να διατηρούν οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια ακόμα αλλά έως τώρα δεν έχουν προβεί σε κάποια κίνηση.

Ως 29 φορές διεθνής, έχει παίξει σε τρία παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι άλλα πέντε του Κόπα Αμέρικα. Επαγγελματίας έγινε στην Ιντεπεντιέτε Χουνιόρς προτού ενταχθεί στην Ιντεπεντιέντε δελ Βάλε και σε δύο σεζόν μετρήσει περισσότερες από 80 συμμετοχές προκαλώντας το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων.

Η Γκενκ εξασφάλισε την υπογραφή του και ο ίδιος μια θέση στο ροτέισον της δεξιάς πτέρυγας, αφού μπορεί να παίξει είτε πίσω είτε μπροστά. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 67 παιχνίδια με το βελγικό κλαμπ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ