ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στα 3 εκατ. ευρώ το buy out του Πούχατς, λένε στην Πολωνία

Ο Τιμοτέους Πούχατς
Ο Τιμοτέους Πούχατς FOTO OLIMPIK/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Συγκεκριμενοποιούν στην πατρίδα του Τιμοτέους Πούχατς το ύψος του buy out που προβλέπεται – χωρίς πάντως να διαφοροποιεί το σκεπτικό του Παναθηναϊκού – στον δανεισμό του 23χρονου αριστερού μπακ στους "πράσινους".

Φτάνει σήμερα (29/12) το μεσημέρι ο Τιμοτέους Πούχατς ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία δανεισμού του στον Παναθηναϊκό από την Ουνιόν Βερολίνου. Συμφωνία που παρότι αρχικά είχε εκτιμηθεί πως δεν θα περιλαμβάνει οψιόν αγοράς, εν τέλει βάσει τουλάχιστον των όσων προκύπτουν από πληροφορίες από την πατρίδα του Πολωνού αριστερού μπακ, προβλέπεται στο τελικό deal.

Και πάντα κατά τις ίδιες πήγες θα ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς όμως να είναι υποχρεωτική. Το ύψος της είναι τέτοιο που προφανώς δεν επηρεάζει τα πλάνα των "πράσινων" για μετά το καλοκαίρι, καθώς σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν επιθυμούσε έτσι κι αλλιώς δέσμευση του συλλόγου μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν, μιας και τότε θα έχει επιστρέψει ο Γκάνεα, τον οποίο και ο Σέρβος προπονητής υπολογίζει. Μένει να δούμε αν επιβεβαιωθεί η ύπαρξη ρήτρας και το ύψος αυτής και από τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται η αντίστοιχη περυσινή συμφωνία, στο ίδιο χρονικό σημείο της σεζόν, που έστειλε τον 23χρονο αμυντικό δανεικό από τους Βερολινέζους στην Τραμπζονσπόρ: τότε, η "θύελλα" είχε υπερκαλύψει τις εναπομείνασες απολαβές του Πούχατς καταβάλλοντάς του 400.000 ευρώ (λίγο περισσότερες είναι συνολικά οι ετήσιες απολαβές του διεθνή μπακ στην Ουνιόν), προβλέφθηκε loan fee ύψους 200.000 ευρώ (το οποίο όμως θα καταβάλλονταν ανάλογα τις συμμετοχές του Πολωνού), χωρίς να συμπεριλαμβάνεται option αγοράς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ