ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στα 18 εκατομμύρια ευρώ η πρώτη επίσημη πρόταση της Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στα 18 εκατομμύρια ευρώ η πρώτη επίσημη πρόταση της Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη σύμφωνα με τους Πορτογάλους
EUROKINISSI

Ο... καταιγισμός δημοσιευμάτων στην Πορτογαλία για τον Φώτη Ιωαννίδη και το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ συνεχίζεται. Η A BOLA μάλιστα, το πήγε ακόμη ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας πως η πρώτη επίσημη πρόταση των πρωταθλητών Πορτογαλίας στον Παναθηναϊκό για τον διεθνή φορ ανέρχεται στα 18 εκατ. ευρώ.

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Φώτη Ιωαννίδη είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Μόνο που τώρα οι Πορτογάλοι το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και υποστηρίζουν πως η πρώτη πρόταση των "λιονταριών" στον Παναθηναϊκό για την αγορά του διεθνούς φορ φτάνει τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το ρεπορτάζ της A BOLA. Συγκεκριμένα, το πορτογαλικό Μέσο υποστηρίζει, πως μετά από συζητήσεις μεταξύ των δύο κλαμπ, η Σπόρτινγκ άνοιξε τα χαρτιά της και προχώρησε σε πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία δεν καλύπτει τις απαιτήσεις των πράσινων.

Τις προηγούμενες μέρες είχε γραφτεί στην Πορτογαλία για προτάσεις ύψους 12 και 16 εκατομμυρίων ευρώ, τις οποίες διαψεύδει τώρα η A BOLA και τονίζει πως η μοναδική προσφορά που έχει φτάσει στα γραφεία του Παναθηναϊκού είναι στα 18 εκατομμύρια.

Από τον Παναθηναϊκό έχουν ξεκαθαρίσει εξ αρχής πως ο παίκτης δεν πωλείται αυτό το καλοκαίρι, ενώ από την πλευρά τους οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι οι... αντιρρήσεις του τριφυλλιού μπορεί να καμφθούν με ένα ποσό άνω των 20 εκατομμύριων ευρώ.

Αν λοιπόν η Σπόρτινγκ ανέβει κι άλλο, τότε θα πλησιάσει πολύ τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, οι Πορτογάλοι τονίζουν πως τις επόμενες μέρες αναμένεται νέα πρόταση για τον Φώτη και προσθέτουν πως αν καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον παίκτη, τότε θα τον "δέσουν" με συμβόλαιο 5ετιας και μία ρήτρα κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ!

Δεν αποκλείουν μάλιστα αυτή η ρήτρα να φτάσει ακόμη και τα 100 εκατομμύρια, στο ύψος δηλαδή που βρίσκεται και ο Βίκτορ Γκιόκερες, το πιο πολύτιμο "περιουσιακό" στοιχείο της Σπόρτινγκ, αυτή τη στιγμή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ