ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Σε συζητήσεις με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο Γεντβάι, σύμφωνα με τους Κροάτες

EUROKINISSI SPORTS

Ο Τιν Γεντβάι του Παναθηναϊκού θέλει να επιστρέψει στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ και βρίσκεται σε επαφή με τους ανθρώπους της, όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Κροατία.

Με μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ συνδέουν τον Τιν Γεντβάι του Παναθηναϊκού οι Κροάτες.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα “Index“, ο 29χρονος στόπερ των “πράσινων” θέλει να επιστρέψει στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της κροατικής ομάδας για να γίνει πράξη η επιθυμία του.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως στον Γεντβάι αρέσει η ιδέα να συμμετάσχει στο πρότζεκτ του νέου προπονητή της ομάδας, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν και ως εκ τούτου είναι διατεθειμένος να δεχθεί το νέο μοντέλο της Ντινάμο αναφορικά με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της.

Ο Γεντβάι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2027, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 32 αγώνες και σημείωσε ένα γκολ και μία ασίστ παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Θυμίζουμε πως ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αναδείχθηκε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με την οποία κατέγραψε 14 συμμετοχές πριν πωληθεί στη Ρόμα για 5.000.000 ευρώ σε ηλικία 17 ετών το 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ