ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προσπαθεί να ψήσει μέχρι την Τετάρτη τον Οσόριο, έχοντας έτοιμο plan B

Ο Τζόναθαν Οσόριο
Ο Τζόναθαν Οσόριο 2016 ANDRES KUDACKI/AP IMAGES

Ο Παναθηναϊκός πιέζει τον Τζόναθαν Οσόριο για να πει το "ναι" μέχρι την Τετάρτη (14/09), ενώ παράλληλα τρέχει και άλλη περίπτωση για να είναι έτοιμος σε κάθε ενδεχόμενο.

Η είδηση που έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα ΜΜΕ από τις ΗΠΑ και τον Καναδά και δη ο Καναδός δημοσιογράφος, Μάνουελ Βεθ του Transfermarket περί πρότασης του Παναθηναϊκού για τον διεθνή Καναδό μέσο, Τζόναθαν Οσόριο έχει μεγάλη βάση.

Όντως οι "πράσινοι" προσπαθούν να ψήσουν τον 30χρονο χαφ, ο οποίος καλύπτει το "8" και το "6" και θεωρείται τα τελευταία χρόνια ένας από τους πιο ολοκληρωμένους κεντρικούς μέσους που αγωνίζονται στην Major Soccer League (MLS), παίζοντας όλη την καριέρα του στο Τορόντο.

Το όνομα του Οσόριο (που έχει καταγωγή από την Κολομβία) βρίσκεται εδώ και καιρό στα "πράσινα" μπλοκάκια και η περίπτωσή του έχει περάσει από... κόσκινο κι έχει πάρει το πρώτο "ΟΚ" από το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού. Το θέμα έχει... φρενάρει για την ώρα στις συνολικές σκέψεις του παίκτη, ο οποίος έχει αποφασίσει μεν να μην συνεχίσει στο Τορόντο μετά την 31η Δεκεμβρίου -όταν και λήγει το συμβόλαιό του- αλλά δείχνει διατεθειμένος να περιμένει για να βρει τον επόμενο σταθμό του, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που ξεκινάει στις 21 Νοεμβρίου, στο οποίο θα πάρει μέρος με την Εθνική Καναδά (έχει 55 διεθνείς συμμετοχές με 7 γκολ).

Οι συζητήσεις του με το Τορόντο για την επέκταση του συμβολαίου του δεν προχώρησαν και τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του Καναδού μέσου και προσπαθεί να τον "ψήσει" για να αποδεχθεί την πρότασή του και το πρότζεκτ που του έχει παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσει συζητήσεις με την ομάδα του.

Οι "πράσινοι" θα συνεχίσουν τις επαφές με τον 30χρονο μέσο τις επόμενες 24 ώρες, ευελπιστώντας να τον πείσουν να αποδεχθεί την προσφορά τους, ωστόσο, έχουν έτοιμο plan B με άλλον κεντρικό μέσο πρώτης γραμμής, σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν εντέλει οι συζητήσεις με τον Οσόριο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ