ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Προφορική συμφωνία με Φλαμένγκο για Βιτίνιο

Ο Βιτίνιο πανηγυρίζει γκολ του με τη Φλαμένγκο
Ο Βιτίνιο πανηγυρίζει γκολ του με τη Φλαμένγκο 2021 ADRIANO MACHADO/POOL VIA AP

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τη Φλαμένγκο για να κάνει δικό του τον Βιτίνιο με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες μετά από την τελική έγκριση των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο να ολοκληρώσει ακόμη μια μεταγραφή, καθώς μετά τις νέες επαφές που είχε στη Βραζιλία με τους ανθρώπους της Φλαμένγκο τα βρήκε σε όλα ώστε να κάνει δικό του και τον Βιτίνιο.

Το θέμα βέβαια δεν έχει τελειώσει και η μεταγραφή δεν είναι "κλεισμένη", αλλά στο χέρι του τριφυλλιού για να ολοκληρωθεί και θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες αν θα γίνει ή όχι η μεταγραφή.

Θα υπάρξει συζήτηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ώστε να ξεκαθαρίσει, αν το τριφύλλι θα ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία για τον 28χρονο εξτρέμ.

Το κόστος συνολικά με τα λεφτά στην Φλαμένγκο αλλά και τον παίκτη θα ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η Φλαμένγκο είχε αγοράσει τον Βιτίνιο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2018 για 12 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τέσσερις ασίστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ