ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προχωράει για να κλείσει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο τον δεξιό μπακ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προχωράει για να κλείσει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο τον δεξιό μπακ
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει η υπόθεση του δεξιού μπακ μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, ο οποίος θα αποκτηθεί με προοπτική να πάρει φανέλα βασικού. Στην Αργεντινή γίνεται λόγος για τον τον Μαρσέλο Γουέινγκαντ της Μπόκα Τζούνιορς. Προχωράει και για "6άρι".

Η απόκτηση του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν έκλεισε ένα βασικό κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού, καθώς συμπλήρωσε τη τετράδα των στόπερ και δη πριν απ’ τους αγώνες με τη Μαρσέιγ, όπου ήταν απαραίτητο να καλυφθεί ποιοτικά και ποσοτικά (και) το κενό του τραυματία Μπαρτ Σένκεφελντ.

Επιπλέον, βασικό στοιχείο της τελευταίας, μεταγραφικής κίνησης του "τριφυλλιού" ήταν το γεγονός πως οι πράσινοι δεν ξέφυγαν απ’ το αρχικό πλάνο που είχαν θέσει κι ως προς το ηλικιακό σκέλος των δύο στόπερ που ήθελαν να αποκτήσουν, καθώς ο μεν Τιν Γεντβάι είναι 27 στα 28 κι ο δε Πάλμερ-Μπράουν στα 26.

Ως εκ τούτου, ήταν δύο κινήσεις ακριβώς στο πνεύμα που ήθελαν στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ισχυροποιήσουν και τον κορμό της επόμενης μέρας στα μετόπισθεν της ομάδας.

Παίρνει σειρά ο δεξιός μπακ

Σειρά παίρνει πλέον το θέμα του δεξιού μπακ, όπου η προεργασία που έχει ήδη γίνει από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι αρκετά προχωρημένη. Στην Αργεντινή ανέφεραν μάλιστα τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Αυγούστου πως έχει ήδη υπάρξει επαφή με τον Μαρσέλο Γουέινγκαντ της Μπόκα Τζούνιορς.

Σε γενικότερο πλάνο, περιπτώσεις "πρώτης γραμμής" έχουν περάσει πλέον απ’ το στάδιο της "σταχυολόγησης" και του τσεκαρίσματος κι έχουν μπει σε διαδικασία επαφών και συζητήσεων.

Η πρόθεση που υπάρχει είναι να κλείσει (και) η υπόθεση του δεξιού μπακ -ο οποίος θα αποκτηθεί με προοπτική να πάρει φανέλα "βασικού"- μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Και μολονότι χρονικά είναι μάλλον δύσκολο να υπάρξει εξέλιξη πριν από τον πρώτο αγώνα με τη Μαρσέιγ, προκειμένου να μπει ακόμα ένα νέο πρόσωπο στην ευρώ-λίστα του Παναθηναϊκού, στο "τριφύλλι" θέλουν να τρέξουν την όλη διαδικασία για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του δεξιού ακραίου αμυντικού μέχρι τα μέσα του μήνα, ούτως ώστε να υπάρχει ακόμα μία διαθέσιμη επιλογή "πρώτης γραμμής" πριν από την εκκίνηση της Stoiximan Super League και την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο (19/8, 22:00).

Εκτός των άλλων, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον Παναθηναϊκό έχουν εστιάσει ήδη σε δύο πολύ καλές περιπτώσεις δεξιών μπακ (με τον έναν να είναι πιο "μπροστά" στην "πράσινη" λίστα), οι οποίοι προέρχονται από τις αγορές της Ολλανδίας και της Γαλλίας.

Και μέσα στις επόμενες μέρες -"αθόρυβα" και μακριά απ’ την προετοιμασία της ομάδας για τους αγώνες με τη Μαρσέιγ- αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Οι πρώτες επαφές για το "6άρι"

Σε ό,τι αφορά τώρα το ενδεχόμενο απόκτησης αμυντικού μέσου, ενός καθαρού "6αριού" με κοντινά χαρακτηριστικά σ’ αυτά του Ρουμπέν Πέρεθ, προκειμένου να αποτελέσει το back-up και να μοιραστεί τον χρόνο με τον Ισπανό, οι τελικές αποφάσεις φαίνεται πως έχουν παρθεί στο "πράσινο" στρατόπεδο.

Περιπτώσεις "6αριών" έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι κι όλα δείχνουν πως θα γίνει εντέλει και μία τέτοια κίνηση, προκειμένου να αυξηθούν οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον άξονα. Μάλιστα φαίνεται πως έχει ήδη βρεθεί παίκτης που καλύπτει επ’ ακριβώς αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός κι έχει δοθεί το τελικό "ΟΚ" απ’ τον Σέρβο τεχνικό με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι πρώτες επαφές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ