ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: "Πόρτα" στη Μαρσέιγ για Μπιλάλ

Ο Μπιλάλ Μαζάρ
Ο Μπιλάλ Μαζάρ INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρσέιγ κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του 19χρονου Αιγύπτιου επιθετικού, Μπιλάλ Μαζάρ, αλλά οι πράσινοι απάντησαν αρνητικά.

Ο Μπιλάλ Μαζάρ αποτελεί ένα απ' τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του Παναθηναϊκού, έχοντας εξαιρετική παρουσία με την Κ19 και τη β' ομάδα των πρασίνων την περσινή σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος φορ σημείωσε εννιά γκολ και μοίρασε μία ασίστ σε τέσσερις αγώνες στο Youth League, ενώ είχε και έξι γκολ σε 18 ματς στη Super League 2.

Όπως είναι λογικό, οι εξαιρετικές επιδόσεις του 19χρονου επιθετικού δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από τους σκάουτ των κορυφαίων ομάδων, οι οποίες και παρακολουθούν την περίπτωσή του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η Μαρσέιγ, μετά από τον αποκλεισμό από τους πράσινους στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, κατέθεσε πρόταση αγοράς του Μπιλάλ, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση.

Οι πράσινοι δεν μπήκαν καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, καθώς το ποσό ήταν πολύ συγκεκριμένο και σε καμία περίπτωση... επταψήφιο. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Μπιλάλ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και είναι δεδομένο πως οι διοικούντες το Τριφύλλι θα κάνουν κίνηση για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ