ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Παρακολουθεί τον Βίκτορ Κρίστιανσεν

Ο Βίκτορ Κρίστιανσεν
Ο Βίκτορ Κρίστιανσεν 2024 Rui Vieira/AP Images

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του 23χρονου αριστερού μπακ, Βίκτορ Κρίστιανσεν, ο οποίος ανήκει στη Λέστερ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη μεταγραφική αναζήτηση, αφού οι διοικούντες την ομάδα και ο Γιάκομπ Νίστρουπ έχουν αποφασίσει ότι χρειάζεται upgrade σε πολλές θέσεις τόσο στην ενδεκάδα όσο και γενικότερα στο ρόστερ.

Η περίπτωση του Ετιέν Καμαρά πηγαίνει καλά για τους πράσινους, ενώ παράλληλα τρέχουν κι άλλες υποθέσεις. Η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι προτεραιότητα, με τον Βασίλη Ζαγαρίτη να είναι όντως μία περίπτωση που απασχολεί το Τριφύλλι.

Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι πράσινοι παρακολουθούν την περίπτωση του 23χρονου αριστερού μπακ, Βίκτορ Κρίστιανσεν. Ο νεαρός αμυντικός (ύψος 1.81μ), 18 φορές διεθνής με τη Δανία, είναι ένας παίκτης που αρέσει στον προπονητή της ομάδας.

Αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Κοπεγχάγης, η οποία τον πούλησε αντί 14.000.000 ευρώ στη Λέστερ τον Ιανουάριο του 2023. Τη σεζόν 2023-24 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπολόνια, ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν στις “αλεπούδες”.

Βέβαια, την περσινή σεζόν έχασε μεγάλο κομμάτι εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού στο γόνατο. Αποτέλεσμα, να μετρήσει μόλις 234 λεπτά συμμετοχής, ενώ συνολικά με την αγγλική ομάδα έχει 51 συμμετοχές και δύο ασίστ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πράσινοι κοιτάζουν το ιατρικό κομμάτι και αν είναι βέβαιοι ότι είναι όλα ΟΚ, τότε θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Άλλωστε, η Λέστερ υποβιβάστηκε στη League One, επομένως αρκετοί εκ των ποδοσφαιριστών θα αποχωρήσουν απ’ το ρόστερ. Ο Κρίστιανσεν έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ