ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Παίρνει τον 29χρονο σέντερ φορ Αλεξάντερ Γερεμέγεφ σύμφωνα με τους Σουηδούς

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Παίρνει τον 29χρονο σέντερ φορ Αλεξάντερ Γερεμέγεφ σύμφωνα με τους Σουηδούς
PRINT SCREEN

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στη Σουηδία ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον 29χρονο σέντερ φορ της Χάκεν, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, έναντι 300.000 ευρώ και θα τον παραχωρήσει αρχικά δανεικό για τους επόμενους έξι μήνες, πιθανότητα στον Λεβαδειακό.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 29χρονου Σουηδού σέντερ φορ, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της "Aftonbladet" από τη Σουηδία.

Η είδηση έγινε γνωστή από τους Σουηδούς και τονίζει πως το τριφύλλι εκμεταλλεύτηκε τη ρήτρα παραχώρησης που είχε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Σουηδίας (σ.σ. με 22 γκολ, 3 ασίστ σε 27 ματς) αντί 300.000 ευρώ στη Χάκεν και τον φέρνει άμεσα στην Ελλάδα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο παίκτης που αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα θα παραχωρηθεί για έξι μήνες δανεικός, πιθανότατα στον Λεβαδειακό προκειμένου να πάρει μια πρώτη εικόνα του πρωταθλήματος και το καλοκαίρι θα ενταχθεί στο τριφύλι.

Πρόκειται άλλωστε για ένα καθαρό "εννιάρι" με τα ίδια χαρακτηριστικά τον Σπόραρ-Ιωαννίδη και για αυτό είναι πιθανό το σενάριο παραχώρησης του από το τριφύλλι.

Ο Γερεμέγεφ ήταν καθοριστικός στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Σουηδίας το 2022 ενώ το συμβόλαιο του με την ομάδα του λήγει στο τέλος του 2023. Όπως γράψαμε ήδη όμως έχει μια ρήτρα αποχώρησης από την ομάδα του με κάτι περισσότερο από 3 εκατ. κορώνες που αντιστοιχούν σε 300.000 ευρώ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Μάρκους Μπέργκ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ήταν ο τρίτος σκόρερ στο ίδιο πρωτάθλημα με 13 τέρματα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Χάκεν, Μάρτιν Έρικσον, σε δήλωσή του στην "Aftonbladet" τόνισε πως "Έχουμε μία πρόταση και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, πέρα απ' το ότι πρόκειται για μια επίσημη πρόταση για τον παίκτη".

Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει πως ο Γερεμέγεφ (μία φορά διεθνής με την Εθνική Σουηδίας) αναμένεται να ταξιδέψει σύντομα από το Γκέτεμποργκ στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ο Γερεμέγεφ ξεκίνησε την καριέρα του από την Οργκίλε της Σουηδίας και παρέμεινε στην πατρίδα του αγωνιζόμενος εν συνεχεία σε Γγβίντινγκ και Χάκεν όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά το 2014. Εν συνεχεία το 2016 πήρε μεταγραφή για τη Μάλμε αλλά δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στη Χάκεν από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι του 2019 με προορισμό τη Ντινάμο Δρέσδης.

Από τη Γερμανία πήρε μεταγραφή για την Ολλανδία και την Τβέντε, ως δανεικός, ένα χρόνο αργότερα, αλλά στους Ολλανδούς έμεινε μόλις έξι μήνες. Τον Ιανουάριο του 2021 πήρε εκ νέου μεταγραφή από την Ντινάμο Δρέσδης στην Χάκεν όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ