ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Συμφώνησε και με τον Μακσίμοβιτς για τρία χρόνια το τριφύλλι

Serbia's Nemanja Maksimovic plays the ball during the Euro 2024 group G qualifying soccer match between Serbia and Hungary in Belgrade, Serbia, Thursday, Sept. 7, 2023. At left is Serbia's head coach Dragan Stojkovic. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Serbia's Nemanja Maksimovic plays the ball during the Euro 2024 group G qualifying soccer match between Serbia and Hungary in Belgrade, Serbia, Thursday, Sept. 7, 2023. At left is Serbia's head coach Dragan Stojkovic. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO / DARKO VOJINOVIC

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Νεμάνια Μακσίμοβιτς για την απόκτηση του από το καλοκαίρι και θα προσπαθήσει να πείσει την Χετάφε ώστε να τον πάρει από τώρα.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Νεμάνια Μακσίμοβιτς με ορίζοντας την απόκτηση του από το καλοκαίρι καθώς ο 29χρονος διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής είπε το ναι στην πρόταση που του έκανε το τριφύλλι.

Ο 29χρονος κεντρικός μέσος της Χετάφε (1.89) ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σερβίας μπορούσε να υπογράψει από τώρα στο τριφύλλι από τη στιγμή που είχε μπει στο τελευταίο εξάμηνο του στην ομάδα της Ισπανίας.

Το deal των "πράσινων" με την πλευρά του διεθνούς Σέρβου μέσου της Χετάφε, οριστικοποιήθηκε λίγο μετά το ματς της ισπανικής ομάδας με την Οσασούνα, όπου ο Μακσίμοβιτς ισοφάρισε για τους Μαδριλένους στο 86' με πολύ ωραία κεφαλιά και η συμφωνία τους έχει ημερομηνία έναρξης την 1η Ιουλίου 2024.

Πλέον, με τον παίκτη "κλεισμένο" από τώρα για το καλοκαίρι με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο που θα ξεπερνάει σε ετήσια βάση τα 2 εκατ. ευρώ, ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τις επαφές με τη Χετάφε, για να της πληρώσει από τώρα ένα ποσό (πάνω-κάτω στο 1 εκατ. ευρώ) και να κάνει δικό του έως την 31η Ιανουαρίου τον 29χρονο Σέρβο άσο. Όπως ακριβώς έγινε και στην περίπτωση απόκτησης του Τάσου Μπακασέτα.

Ο Μακσίμοβιτς έχει γεννηθεί στις 26 Ιανουαρίου του 1995 στην Μπάνια Κοβίλιτσα κι έκανε τα πρώτου ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία επτά ετών στις Γκούτσεβο και Ομλάντινατς Λόζνιτσα. Εν συνεχεία πήγε στις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα στις οποίες πέρασε έξι χρόνια, αλλά προτού φτάσει στην μεγάλη ομάδα, η Ελλάς Βερόνα κινήθηκε για την απόκτησή του και τον έκανε δικό της ως ελεύθερο τον Γενάρη του 2013.

Λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους αποχώρησε από την ιταλική ομάδα και υπέγραψε στην Ντομζάλε της Σλοβενίας σε ηλικία 18 ετών. Λίγο αργότερα μεταπήδησε στην Αστάνα, που πλήρωσε 2 εκατ. ευρώ στους Σλοβένους για να τον αποκτήσουν.

Μετά από 81 παιχνίδια με 12 γκολ και έξι ασίστ με την φανέλα της Αστάνα, έφυγε ως ελεύθερος και πήγε στην Βαλένθια και την La Liga στην οποία έμεινε μόλις ένα χρόνο και έπαιξε 21 ματς και το επόμενο καλοκαίρι έκανε μία εντυπωσιακή μεταγραφή ύψους 10 εκατ. ευρώ στην Χετάφε, όντας η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της.

Εκεί μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει συνολικά πάνω από 200 συμμετοχές με την ομάδα της Μαδρίτης, κατά τις οποίες έχει σκοράρει επτά γκολ κι έχει δώσει τρεις ασίστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ