ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Οριστικό το deal με τη Σαμπάμπ Αλ Αχλί για Μαξίμοβιτς, φεύγει άμεσα ο Σέρβος χαφ

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Eurokinissi Sports

Το παιχνίδι κόντρα στη Σαχτάρ ήταν το τελευταίο του Νεμάνια Μαξίμοβιτς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς ο διεθνής Σέρβος χαφ ετοιμάζει βαλίτσες για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αυτό είναι το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του το “τριφύλλι” από το οριστικό deal με τη Σαμπάμπ Αλ Αχλί.

Το φινάλε του Νεμάνια Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό είναι το καλύτερο που θα μπορούσε, αφού συνδυάστηκε με την πρόκριση των “πράσινων” στα playoffs του Europa League.

Ο διεθνής Σέρβος χαφ θα αποτελέσει παρελθόν από το “τριφύλλι”, καθώς εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ταξιδέψει για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σαμπάμπ Αλ Αχλί.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει εδώ και ημέρες αποδεκτή την πρόταση των 5.000.000 ευρώ, με τη deal πλέον να είναι οριστικό.

Πρόκειται αν μη τι άλλο για μία πρόταση που δεν μπορούσαν να αρνηθούν οι “πράσινοι”, καθώς απέκτησαν τον 30χρονο χαφ ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2024 και μόλις μία σεζόν μετά θα έχουν τεράστιο οικονομικό όφελος.

Ωστόσο, ούτε ο Μαξίμοβιτς μπορούσε να πει “όχι” στη Σαμπάμπ Αλ Αχλί, καθώς στη συμφωνία που έκανε με την ομάδα του Κόλπου θα λάβει ετησίως πάνω από τα 2.000.000 ευρώ που του απέφερε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ