ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Οριστική συμφωνία με Ακαϊντίν, δανεικός με οψιόν αγοράς

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν
Ο Σαμέτ Ακαϊντίν CREDIT: ANP/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε οριστική συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε για το δανεισμό του Ακαϊντίν που θα ταξιδέψει το Σάββατο (13/1) στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Τερίμ.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες οι Τούρκοι επαληθεύτηκαν 100% και ο Ακαϊντίν θα γίνει η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τον Δημήτρη Λημνιό και θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή των πράσινων μέχρι το τέλος της σεζόν. Όπως έγινε γνωστό υπάρχει πλέον οριστική συμφωνία με την Φενέρ για το δανεισμό του Ακαϊντίν.

Ο διεθνής στόπερ αναμένεται το Σάββατο στις 14.30 στην Αθήνα και την ίδια ημέρα θα περάσει μέρα ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

Αν και οι πληροφορίες των Τούρκων ανέφεραν πως στη συμφωνία δεν έχει συμπεριληφθεί οψιόν αγοράς του Ακαϊντίν, αυτό δεν ισχύει καθώς προστέθηκε τελικά σχετικός όρος. Με τον Παναθηναϊκό να καλύπτει το συμβόλαιο του παίκτη ως το φινάλε της σεζόν (230.000 ευρώ), συν κάποια μπόνους στόχων, ενώ θα καταβληθεί κι ένα μικρό ποσό ως "ενοίκιο" προς τη "Φενέρ".

Ο Ακαϊντίν αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε από τον Ιανουάριο του 2023 κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, μετράει 34 συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί και τέσσερις φορές με την εθνική Τουρκίας. Η μεταγραφή του από την Ντεμίρσπορ είχε κοστίσει 3,7 εκατομμύρια ευρώ.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια, ωστόσο ο Τούρκος αμυντικός επιθυμεί να πάει σε μία ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής κι άρα πιο πολλές πιθανότητες να κληθεί στην αποστολή της εθνικής Τουρκίας για την τελική φάση του Euro 2024.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ