ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο Τόνι Βιλένα βρήκε ομάδα

Δημήτρης Μπιρνταχάς/INTIME SPORTS

Και όμως ο Τόνι Βιλένα κατάφερε και βρήκε ομάδα. Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε εδώ και πολύ καιρό να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Ολλανδού χαφ, ο οποίος φαίνεται ότι επιστρέφει στην πατρίδα του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ολλανδία.

Μέχρι και… ανακουφιστική μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Παναθηναϊκό η είδηση ότι ο Τόνι Βιλένα βρήκε ομάδα. Σύμφωνα με την ολλανδική Brabants Dagblad, ο 31χρονος χαφ αναμένεται να επιστρέψει στην Eredivisie για λογαριασμό της Βίλεμ.

Ο άλλοτε σταρ της Φέγενορντ, μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό το 2023, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να δικαιολογήσει τις προσδοκίες που τον συνόδευαν. Ο 15 φορές διεθνής με την Ολλανδία μέσος, είναι εδώ και πολύ καιρό εκτός πλάνων για τους πράσινους και φυσικά δεν υπολογιζόταν από τον Τζέικομπ Νίστρουπ, παρότι είχε συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός πάντως, φαίνεται τελικά πως θα γλιτώσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αφού όπως αναφέρουν οι Ολλανδοί, η Βίλεμ τον θέλει για να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή, με έναν έμπειρο παίκτη, που γνωρίζει το πρωτάθλημα κι έχει γράψει στο παρελθόν με τη Φέγενορντ, πάνω από 200 εμφανίσεις.

Για τον Βιλένα, ενδιαφέρθηκε νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι και η Καμπούρ, αλλά τελικά ο έμπειρος μέσος θα καταλήξει στην ομάδα του Τίλμπουργκ, η οποία ξεκίνησε πολύ άσχημα το φετινό πρωτάθλημα, με δύο ήττες από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς και τη Ναϊμέγκεν, έχοντας δεχθεί συνολικά οκτώ γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ