ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Σπόραρ ήρθε στην Ελλάδα και ενσωματώνεται στην προετοιμασία των πρασίνων

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Σπόραρ ήρθε στην Ελλάδα και ενσωματώνεται στην προετοιμασία των πρασίνων

Ο Άντραζ Σπόραρ ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Παρασκευή (29/07) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Άντραζ Σπόραρ, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των πρασίνων.

Ο Σλοβένος επιθετικός έφτασε στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ξεκινήσει το Σάββατο (30/07) προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Ο Σπόραρ κατά την άφιξή του για τον Παναθηναϊκό
Ο Σπόραρ κατά την άφιξή του για τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Υπενθυμίζουμε ότι οι πράσινοι ήδη έχουν ανακοινώσει την απόκτηση του Άντραζ Σπόραρ με τις δύο πλευρές να έχουν υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

"Είμαι έτοιμος"

Κατά τις πρώτες του δηλώσεις ο Σλοβένος επιθετικός τόνισε: "Μου αρέσει πολύ εδώ το ποδόσφαιρο , οι άνθρωποι το ζουν με πάθος. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και δεν έπαιζε στην Ευρώπη και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. Να χτίσουμε ωραίες αναμνήσεις μαζί με τους οπαδούς μας".

Σε ερώτηση για τις αναμετρήσεις με την Σλάβια Πράγας είπε: "Εννοείται πως είμαι έτοιμος. Έχω παίξει κόντρα στη Σλάβια δυο φορές, έχω σκοράρει δυο φορές και έχω… καλή σχέση απέναντι της".

Ο Σπόραρ κατά την άφιξή του για τον Παναθηναϊκό
Ο Σπόραρ κατά την άφιξή του για τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS


Για το γεγονός ότι θα βρει στην ομάδα άλλους δύο Σλοβένους δήλωσε: "Και οι τρεις είμαστε διεθνείς. Δεν ξέρω αν έχει τελειώσει ακόμη του Βερμπιτς. Όπως και να έχει ο καθένας μπορεί να δώσει κάτι ξεχωριστό στην ομάδα, κάτι που δεν έχει τώρα. Ανυπομονώ να παίξω μαζί τους και να γνωρίσω όλη την ομάδα".

Τέλος σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τη νέα του ομάδα τόνισε: "Έχει μια πολύ μεγάλη ιστορία άνω των 100 ετών και σε κάθε ματς πρέπει να παίρνει την νίκη"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ