ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Ντραγκόφσκι έρχεται στην Αθήνα σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι με τη φανέλα της Φιορεντίνα
Ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι με τη φανέλα της Φιορεντίνα © 2021 SALVATORE LAPORTA / AP IMAGES

Στην Αθήνα αναμένεται ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι, σύμφωνα με το Tuttomercatoweb, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και να αντικαταστήσει τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε στο πρόσωπο του Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι τον διάδοχο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με τη μεταγραφή του 26χρονου στους πράσινους να είναι στο τελικό στάδιο.

Σύμφωνα με το Tuttomercatoweb, ο Πολωνός τερματοφύλακας θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο "τριφύλλι".

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Σπέτσια αφορά τον δανεισμού του 26χρονου, ενώ θα περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ (3.5 εκατ. ευρώ, συν 500.000 μπόνους).

Εάν οι Πράσινοι το καλοκαίρι τον αγοράσουν, τότε ο Πολωνός θα υπογράψει μέχρι το 2027. Ο Ντραγκόφσκι έχει πολυετή παρουσία στα ιταλικά γήπεδα, καθώς μετακόμισε το 2016 (στα 18 του) στη Φιορεντίνα, με τη οποία αγωνίστηκε βασικός για δύο σεζόν.

Από το 2022 ανήκει στην Σπέτσια, πέρσι ήταν βασικός στη Serie A, όμως φέτος μετά τον υποβιβασμό της ιταλικής ομάδας, έχασε τη θέση του τις τελευταίες εβδομάδες και ψάχνεται για να φύγει, να βρει χρόνο συμμετοχής και να μην ρισκάρει την παρουσία του στην εθνική Πολωνίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ