ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο Μπατουμπινσικά είναι μια επιλογή για την άμυνα του τριφυλλιού σύμφωνα με τους Γάλλους

Ο Ντίλαν Μπατουμπινσικά με τη φανέλα της Μακάμπι
Ο Ντίλαν Μπατουμπινσικά με τη φανέλα της Μακάμπι © 2022 ARIEL SCHALIT / AP IMAGES

Σύμφωνα με το Footmercato, ο Ντίλαν Μπατουμπινσικά από τον Κονγκό που ανήκει στη Φαμαλικάο είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Με την περίπτωση του διεθνούς Κονγκολέζου στόπερ (με γαλλικό διαβατήριο, καθότι γεννήθηκε στη Γαλλία), Ντίλαν Μπατουμπινσικά "συνδέουν" μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό τα γαλλικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με tweet του δημοσιογράφου Σεμπαστιέν Ντενίς του Footmercato, οι πράσινοι είναι μία απ’ τις επιλογές που έχει ο 27χρονος θηριώδης αμυντικός, ο οποίος ανήκει στην πορτογαλική Φαμαλικάο.

"Μετά από μία καλή σεζόν με τη Μακάμπι Χάιφα, ο Ντίλαν Μπατουμπινσικά θέλει να επιστρέψει στη Γαλλία. Η Μπορντό και η Σεντ Ετιέν ενδιαφέρονται και είναι σε συζητήσεις μαζί του, αλλά ο Παναθηναϊκός και η Γρανάδα είναι άλλες δύο επιλογές που έχει".

Ο Μπατουμπινσικά αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα του Ισραήλ με τη Μακάμπι Χάιφα, μετρώντας συνολικά 33 αγώνες με 2 γκολ (έπαιξε και 2 ματς με τη Φαμαλικάο).

Ήταν βασικός στα 5 από τα 6 παιχνίδια που έδωσαν οι Ισραηλινοί στους ομίλους του Champions League εναντίον των Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025 με την πορτογαλική ομάδα.

Ξεκίνησε την καριέρα του απ’ τα τμήματα υποδομής της Παρί, προτού μετακομίσει το 2017 για την Αντβέρπ, με την οποία έπαιξε για μία τετραετία, μετρώντας 85 ματς με 4 γκολ και 2 ασίστ στην Jupiler League.

Την πρώτη σεζόν του στη Φαμαλικάο έπαιξε σε 27 αγώνες, ενώ το προφίλ του ταιριάζει πολύ σ’ αυτό που αναζητούν οι πράσινοι για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ