ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Μπακασέτας φεύγει και η Τράμπζονσπορ ψάχνει αντικαταστάτη, γράφει τουρκικό ΜΜΕ

EURO 2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EURO 2024 / - ( / EUROKINISSI) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Σύμφωνα με το τουρκικό σάιτ, 61medya, ο Μπακασέτας αποχωρεί από την Τράμπζονσπορ, με τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται και την τουρκική ομάδα να έχει "λοκάρει" πάνω στον αντικαταστάτη του.

Οι Τούρκοι συνεχώς παρουσιάζουν ειδήσεις που αφορούν στο μέλλον του Τάσου Μπακασέτα, το οποίο είναι εντελώς αβέβαιο στην Τράμπζονσπορ. Όπως αναφέρει το 61medya, ο 30χρονος επιθετικός μέσος αναμένεται να αποχωρήσει, καθώς δεν απάντησε στην πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του.

Το δημοσίευμα τονίζει πως ο νέος στόχος της Τράμπζονσπορ για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή είναι ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Λέγκια Βαρσοβίας, Μπάρτοζ Σλιζ, για τον οποίο η τουρκική ομάδα πρόκειται να κάνει πρόταση στους Πολωνούς.

Από εκεί και πέρα, τονίζεται στο δημοσίευμα, γι' ακόμη μία φορά, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, το οποίο είναι αυξημένο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Παναθηναϊκός πράγματι προσπαθεί να βάλει στο σωστό σημείο όλα τα κουτάκια ενός πιθανού deal για τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, τον Τάσο Μπακασέτα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ