ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο Γιάκομπ Κρίστενσεν παραμένει στα πράσινα "ραντάρ"

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο Γιάκομπ Κρίστενσεν παραμένει στα πράσινα "ραντάρ"

Ο Παναθηναϊκός "τρέχει" παράλληλα πολλές μεταγραφικές υποθέσεις με το όνομα του 22χρονου Δανού μέσου, Γιάκομπ Κρίστενσεν, να παραμένει στα υπόψιν του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να "τρέχει" παράλληλα αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις, πέρα απ’ αυτή του Όντρεϊ Λινγκρ, για τον οποίο έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις εδώ και μέρες με τη Σλάβια Πράγας.

Στο "τριφύλλι" έχουν βγει εδώ και καιρό στην αγορά, έχοντας εντοπίσει ξεχωριστούς στόχους για το κέντρο της άμυνάς τους, το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής (όπου αναζητείται ένας μπακ που θα έρθει ως βασική επιλογή), αλλά και τον άξονα της μεσαίας γραμμής, όπου θα χρειαστεί να καλυφθεί (σύντομα) το κενό που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Στο τελευταίο σκέλος, αυτό της ενίσχυσης στα χαφ, ο Παναθηναϊκός "τσεκάρει" περιπτώσεις μέσων απ’ την ευρωπαϊκή (κι όχι μόνο) αγορά, διατηρώντας στα "ραντάρ" του έναν παίκτη τον οποίο προσπάθησε πάρα πολύ να αποκτήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο: Τον Γιάκομπ Κρίστενσεν της Νόρτζελαντ.

Ο 22χρονος κεντρικός μέσος (έχει γενέθλια στις 25 του μηνός) έχει μείνει πλέον ελεύθερος απ’ τους δευτεραθλητές Δανίας, οι οποίοι τον αποχαιρέτισαν μαζί με άλλους τέσσερις παίκτες σε ανακοίνωσή τους πριν απ’ τον χθεσινό (4/6) αγώνα με τη Βίμποργκ, για την τελευταία αγωνιστική των playoffs (0-0).

Ο Παναθηναϊκός (με το "πράσινο φως" απ’ τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς) κινήθηκε για να τον κάνει δικό του τον περασμένο Σεπτέμβρη, προσφέροντας έως και 2,2 εκατ. ευρώ στους Δανούς, όμως η διοίκηση της Νόρτζελαντ επέλεξε να απορρίψει τότε τις προτάσεις του "τριφυλλιού", διότι δεν προλάβαινε να τον αντικαταστήσει με παίκτη "πρώτης γραμμής" στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τον τίτλο της δανέζικης Superliga.

Στο τέλος του μήνα ο Κρίστενσεν -ένας χαφ που μπορεί να υπηρετήσει τόσο το "6" όσο και το "8"- μένει πλέον ελεύθερος και ήδη ο εκπρόσωπός του είναι σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενες ομάδες, με τις πληροφορίες απ’ τη Δανία να αναφέρουν πως το όνομά του εξακολουθεί να απασχολεί σοβαρά τον Παναθηναϊκό.

Ο Κρίστενσεν ολοκλήρωσε την εφετινή σεζόν, μετρώντας 37 συμμετοχές, με 1 γκολ και 7 ασίστ με τη φανέλα της Νόρτζελαντ, της άμεσης ανταγωνίστριας της Κοπεγχάγης του Ζέκα, όντας στην ομάδα των αρχηγών του δανέζικου κλαμπ (φόρεσε τρεις φορές φέτος το περιβραχιόνιο) κι έχοντας συμπληρώσει μία γεμάτη πενταετία στην πρώτη ομάδα (158 επίσημα παιχνίδια, 2 γκολ, 13 ασίστ).

Τον περασμένο Ιανουάριο υπήρξε ενδιαφέρον (όχι όμως πρόταση) από τη Φούλαμ και μία ισπανική ομάδα, ωστόσο ο ίδιος δεν ήθελε να πάρει βιαστικές αποφάσεις, περιμένοντας να "ζυγίσει" με μεγαλύτερη ηρεμία τις προτάσεις που θα είχε στα χέρια του μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Στη Δανία πάντως υπογραμμίζουν πως ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να τον "βλέπει" σοβαρά και σ’ αυτό το μεταγραφικό "παράθυρο" και τονίζουν πως είναι μεταξύ των πρώτων στόχων του για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Σίγουρα πάντως, δεν θα είναι και η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται, καθότι η λίστα των "πράσινων" για τα χαφ έχει ήδη μεγαλώσει...


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ