ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Γεντβάι έφτασε στην Αθήνα για να υπογράψει

Ο Τιμ Γεντβάι κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό | Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023
Ο Τιμ Γεντβάι κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό | Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Ο Τιν Γεντβάι προσγειώθηκε στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (14/7) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του ως δανεικός στον Παναθηναϊκό. Τι ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Παναθηναϊκος ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για την απόκτηση του Τιν Γεντβάι με τη μορφή δανεισμού.

Ο 27χρονος αμυντικός προσγειώθηκε στις 14:50 της Παρασκευής (14/7) στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" από το Μόναχο για να ολοκληρώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του κι εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στους πράσινους. Μάλιστα, το βράδυ είναι πιθανό να βρεθεί στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για το φιλικό των "πρασίνων" με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά.

"Βλέπω με χαρά το καινούργιο μέλλον που έρχεται. Ο Παναθηναϊκος ειναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα με καλά αποτελέσματα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν περισσότερο. Γνωρίζω μερικούς παίκτες.

Έτυχε να παίξω αντίπαλος με αυτούς γνωρίζω παίκτες από την Κροατία, έχω προσωπικές σχέσεις με μερικούς εξ αυτών. Γνωρίζω την ομάδα και τον προπονητή. Ξέρω τι περιμένει από εμάς και στόχος μου είναι να κάνω τον Παναθηναϊκό ακόμη καλύτερο", ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Κροάτης, ποδοσφαιρικό "προϊόν" της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έχει περάσει σε νεαρή ηλικία από τη Ρόμα. Ακολούθως τον αγόρασε η Λεβερκούζεν αντί 7 εκατ. ευρώ, ενώ από το 2021 ανήκει στη ρωσική ομάδα.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στην Αλ Αΐν των Η.Α.Ε., ενώ είναι 26 φορές διεθνής με την εθνική Κροατίας.

Ήταν μάλιστα μέλος της 23άδας της "Χρβάτσκα" το 2018 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου οι Κροάτες έφτασαν ως τον τελικό της διοργάνωσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ