ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Γάλλος στόπερ, Άντριου Γκραβιγιόν, στην "πράσινη" λίστα, σύμφωνα με τους Τούρκους

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Γάλλος στόπερ, Άντριου Γκραβιγιόν, στην "πράσινη" λίστα, σύμφωνα με τους Τούρκους
Ο Άντριου Γκραβιγιόν με τη φανέλα της εθνικής Γουαδελούπης PRINT SCREEN YOUTUBE

Το ενδιαφέρουν του Παναθηναϊκού για τον Άντριου Γκραβιγιόν αποκαλύπτουν οι Τούρκοι, με τον Γάλλο στόπερ να παρουσιάζεται ως μια από τις επιλογές που εξετάζει ο Φατίχ Τερίμ για την ενίσχυση της "πράσινης" άμυνας.

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυσή του στο κέντρο της άμυνας παρουσιάζεται ο Άντριου Γκραβιγιόν της Αντάνα Ντεμίρσπορ, όπως αποκαλύπτουν οι Τούρκοι.

Ο Φατίχ Τερίμ σε πρόσφατες δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για την απόκτηση ακόμα και δύο στόπερ στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και ο Γκραβιγιόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας, αποτελεί μια από τις επιλογές που εξετάζει το Τριφύλλι.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός μετακόμισε στην Τουρκία το καλοκαίρι του 2023 από τη γαλλική Ρεμς, με την Αντάνα Ντεμίρσπορ να βγάζει από τα ταμεία της 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Με δεδομένη, όμως, τη δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος και την πρόθεση του παίκτη για αλλαγή αγωνιστικού περιβάλλοντος, δεν είναι απίθανη μια μεταγραφή τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο Άντριου Γκραβιγιόν προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, έχοντας 18 συμμετοχές με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ.

Κατά το παρελθόν έχει περάσει από τις Σασουόλο, Τορίνο, Πεσκάρα, Μπενεβέντο, Λοριάν, Άσκολι και Ίντερ, κάνοντας στην καριέρα του μεταγραφές συνολικής αξίας 20.500.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ