ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κλεισμένος ο Βέρμπιτς από το τριφύλλι

Ο Βέρμπιτς πανηγυρίζει γκολ με τη Ντιναμό Κιέβου
Ο Βέρμπιτς πανηγυρίζει γκολ με τη Ντιναμό Κιέβου IN TIME SPORTS

Ο Αντώνης Οικονομίδης ανέλυσε στην Game Night τα δεδομένα της υπόθεσης Μπέντζαμιν Βέρμπιτς για τον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας πως είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η παροικία από τη Σλοβενία μετά τους Τσέριν και Σπόραρ στον Παναθηναϊκό θα αυξηθεί με την παρουσία του Μπένιανμιν Βέρμπιτς ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα γίνει τρίτος διεθνής Σλοβένος ποδοσφαιριστής που αποκτά τη φετινή μεταγραφική περίοδο το τριφύλλι με το ντιλ να είναι κατά μεγάλο ποσοστό "κλεισμένο" όπως ανέλυσε ο Αντώνης Οικονομίδης στη Game Night.

Ο 28χρονος εξτρέμ (σ.σ. 27 Νοεμβρίου 1993) ο οποίος αγωνίζεται στη Ντιναμό Κιέβου το μόνο που μένει είναι να κάνει χρήση του όρου που αφήνει τους παίκτες που παίζουν σε Ρωσία και Ουκρανία να αποχωρούν ως ελεύθεροι καθώς έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τους πράσινους.

Ο Βέρμπιτς άλλωστε αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή το νούμερο ένα στόχο του Παναθηναϊκού για τη θέση των εξτρέμ ώστε να έρθει να πλασιώσει τους Αϊτόρ και Παλάσιος και να συνθέσει μια εκπλητική τριπλέτα.

Ο διεθνής Σλοβένος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης ενώ κατά συνθήκη μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή και αυτά είναι στοιχεία που ήθελε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Βέρμπιτς έχει ξεκινήσει τη θητεία του από την Τσέλιε, την ομάδα της γενέτειρας του στη Σλοβενία, πριν πάρει μεταγραφή για την Κοπεγχάγη τον Ιούλιο του 2015. Εκεί υπήρξε συμπαίκτης με τον Κάρλος Ζέκα, τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού. Στην ομάδα της Δανίας είχε σε 99 παιχνίδια 22 γκολ και 15 ασίστ.

Οι εμφανίσεις του στην Κοπεγχάγη έφεραν την επόμενη μεταγραφή του, τον Ιανουάριο του 2018 στη Ντινάμο Κιέβου αντί 4 εκατ. ευρώ όπου αγωνίζεται έως σήμερα και μετράει τριψήφιο αριθμό αγώνων (121) με σπουδαία νούμερα (37 γκολ, 12 ασίστ). Ένα εκ των τερμάτων του μάλιστα έχει σημειωθεί στο Γ.Καραϊσκάκης, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (2-2, τον Φλεβάρη του 2019).

Ο Σλοβένος έκανε ένα διάλειμμα φυσικά καθώς έπαιξε ως δανεικός στην Λέγκια Βαρσοβίας στο διάστημα του πολέμου στην Ουκρανία και πριν επιστρέψει φέτος το καλοκαίρι στη Ντιναμό Κιέβου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ