ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κλείνει δημιουργικό χαφ μέσα στο επόμενο 48ωρο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Παναθηναϊκός - Γουότφορντ
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Παναθηναϊκός - Γουότφορντ INTIME SPORTS

Οι "πράσινοι" σπριντάρουν για να κλείσουν μέσα στο επόμενο διήμερο τον έναν (εκ των δύο συνολικά) δημιουργικό χαφ που χρειάζονται για την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, με τελευταίο "σταθμό" το αυριανό (Κυριακή 17/7, 18:00, LIVE από το SPORT24) φιλικό με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο γήπεδο του Ζελ Αμ Σι, οι "πράσινοι" σπριντάρουν για να κλείσουν μέσα στο επόμενο διήμερο τον έναν (εκ των δύο συνολικά) δημιουργικό χαφ που χρειάζονται για την ενίσχυση του ρόστερ τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ SPORT24 ΣΤΟ ΒΑΛΧΖΕ-ΚΟΖΕΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Ο βασικός στόχος των "πράσινων" έχει πλέον εντοπιστεί εδώ και μέρες και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν προχωρήσει πλέον σε μεγάλο βαθμό οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη. Σε σημείο που να έχει φτάσει πλέον το όλο θέμα πολύ κοντά σε τελική συμφωνία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο δημιουργικός μέσος στον οποίο έχει επικεντρωθεί εδώ και μέρες το "τριφύλλι" (σε άμεση συνεννόηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς) αφορά όνομα που δεν έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας. Αλλά μία περίπτωση που δουλεύεται αρκετές μέρες ώρα πολύ "αθόρυβα" για... ευνόητους λόγους, μέχρι να οδηγηθεί σε τελικό στάδιο συμφωνίας.

Ήδη απ’ τις αρχές του καλοκαιριού έχουν "τσακίσει" 1-2 περιπτώσεις (και) γιατί βρήκαν προς τα έξω, με αποτέλεσμα να χάσουν οι "πράσινοι το διαπραγματευτικό πλεονέκτημα.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, οι πληροφορίες βγαίνουν πλέον προς τα έξω με το... σταγονόμετρο, έως ότου φτάσει σε τελικό στάδιο η υπόθεση του ποδοσφαιριστή με τον οποίο διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός κι εξασφαλιστεί πλέον η καταρχήν συμφωνία των δύο πλευρών. Όπως έγινε αντίστοιχα το εφετινό καλοκαίρι στις υποθέσεις των Γιούρι Λοντίγκιν, Κρίστιαν Γκάνεα και Άνταμ Τσέριν, οι οποίοι έκλεισαν στους "πράσινους" σε χρόνο... dt.

Ως εκ τούτου, δε φαίνεται να υπάρχει "θέμα" εδώ και τρεις εβδομάδες τουλάχιστον με τον Αργεντινό Ντομίνγκο Μπλάνκο, καθώς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν στρέψει αλλού την προσοχή τους για τον έναν δημιουργικό μέσο, ενώ φαίνεται να έχει "τελειώσει" πλέον για τους "πράσινους" και η περίπτωση του Αλεσάντρο Σεπφ. Κι όχι για αγωνιστικούς ή οικονομικούς λόγους...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ