ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κλείνει άμεσα στόπερ και τον δηλώνει στην επόμενη προκριματική σειρά

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς INTIME SPORTS

Η εξέλιξη με τον τραυματισμό του Μπαρτ Σένκεφελντ επισπεύδει τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού, που έχει ξεχωρίσει αρκετές περιπτώσεις στόπερ.

Η θλάση που υπέστη ο Μπαρτ Σένκεφελντ στον δικέφαλο μηριαίο μυ του δεξιού ποδιού και τον έθεσε νοκ-άουτ απ’ το 20ό λεπτό, ήταν το μοναδικό "μελανό" σημείο της μεγάλης νίκης του Παναθηναϊκού επί της Ντνίπρο στο Κόζιτσε (3-1), που τον φέρνει πλέον ένα βήμα απ’ τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Πρόκριση που εφόσον "σφραγιστεί" και τυπικά την προσεχή Τρίτη (1/8, 20:30) στο Απόστολος Νικολαΐδης θα διασφαλίσει την παρουσία των πράσινων μίνιμουμ στους ομίλους του Europa League και θα τους φέρει αντιμέτωπους με τη Μαρσέιγ για μία θέση στα playoffs του Champions League, με έπαθλο το σούπερ μπόνους των 5 εκατ. ευρώ!

Η θλάση του Σένκεφελντ φέρνει εξελίξεις στα μεταγραφικά

Η "γκίνια" με τον Ολλανδό αρχηγό του "τριφυλλιού", ωστόσο, επισπεύδει πλέον τις εξελίξεις (και) στα μεταγραφικά της ομάδας. Ούτως ή άλλως ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε και δεύτερο κεντρικό αμυντικό μετά τον Τιν Γεντβάι, όμως ο τραυματισμός του "Σένκε" θα τρέξει πλέον την όλη διαδικασία τα προσεχή 24ωρα.

Προκειμένου να αποκτηθεί άμεσα στόπερ και να γεμίσει το κέντρο της άμυνας με μία επιπλέον επιλογή ενόψει των παιχνιδιών του επόμενου γύρου, καθώς στην "πρώτη γραμμή" των επιλογών βρίσκονται αυτή τη στιγμή μόνο ο Χόρντουρ Μάγκνουσον κι ο Τιν Γεντβάι, με back-up λύσεις τους Γιώργο Σιδερά και Έλτον Φικάι.

Ο Σένκεφελντ θεωρείται απίθανο να προλάβει όχι μόνο τη ρεβάνς με την Ντνίπρο, αλλά ακόμη και το επόμενο ζευγάρι αγώνων του Αυγούστου (όπου η λογική υπαγορεύει πως θα είναι απέναντι στη Μαρσέιγ του Ομπαμεγιάνγκ και των άλλων αστεριών της) κι ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού "πρώτης γραμμής".

Ξεχώρισαν αρκετές περιπτώσεις στόπερ

Τις τελευταίες ημέρες στο "τριφύλλι" είχαν ξεχωρίσει αρκετές περιπτώσεις στόπερ, όχι απ’ την αγορά των ελεύθερων, αλλά παίκτες που είναι ενεργοί κι έχουν συμμετάσχει κανονικά στις προετοιμασίες ομάδων.

Η διάθεση που υπάρχει είναι να προχωρήσει πολύ πιο γοργά πια η μεταγραφική διαδικασία και να ολοκληρωθεί στις επόμενες 3-4 μέρες η επόμενη κίνηση της ομάδας, προκειμένου να δηλωθεί κι ο δεύτερος στόπερ στα ματς της επόμενης προκριματικής σειράς στις 8 ή 9 και 15 Αυγούστου.

Έχοντας βεβαίως περισσότερες μέρες μπροστά του για να εγκλιματιστεί, να δηλωθεί στην επόμενη ευρώ-λίστα και να υπολογίζεται πριν από τα ματς, που όπως όλα δείχνουν θα είναι απέναντι στους Γάλλους.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό προχωρούν και το θέμα του δεξιού μπακ, όπου έχουν προκριθεί κάποιες πολύ αξιόλογες και ποιοτικές περιπτώσεις απ’ την Ολλανδία και το Βέλγιο, ενώ έως το τέλος Αυγούστου θα είναι πάντα ανοικτό και το ενδεχόμενο απόκτησης ακόμη ενός μέσου για να καλύψει το "6" πίσω απ’ τον Ρουμπέν Πέρεθ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ