ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κατηγορηματική διάψευση για Πάβκοβ

Red Star's Milan Pavkov reacts after missing a chance to score during the Europa League, round of 16, second leg soccer match between Red Star and Rangers at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, March 17, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Red Star's Milan Pavkov reacts after missing a chance to score during the Europa League, round of 16, second leg soccer match between Red Star and Rangers at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, March 17, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic) © 2022 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε επίσημη θέση για τα δημοσιεύματα από τη Σερβία για τον Πάβκοβ διαψεύδοντας τα κατηγορηματικά και τονίζοντας πως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε επίσημη θέση για μεταγραφικά σενάρια που αφορού το τριφύλλι και προέβη σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τους πράσινους να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μίλαν Πάβκοβ και να έχουν κάνει πρόταση αγοράς του στον Ερυθρό Αστέρα.

Από την πράσινη ΠΑΕ τόνιζαν: "Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν διαπραγμάτευση και διαφορά στο οικονομικό για την απόκτηση του Μίλαν Πάβκοφ είναι κακόβουλα, παντελώς αναληθή και εκ του πονηρού.

Ο παίκτης ουδέποτε προτάθηκε στην ομάδα και ως εκ τούτου δεν υπήρξε καμία διαπραγμάτευση, άρα και καμία διαφορά. Συνεπώς η οποιαδήποτε αναπαραγωγή τους δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ