ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Η Ρίβερ Πλέιτ βρήκε τον αντι-Αντίνο, ανοίγει ο δρόμος για τους πράσινους

MAXI FRANZOI/AGIF via AFP

Μετά την άρνηση του Αντίνο να παίξει για τη Ρίβερ, η αργεντινική ομάδα πηγαίνει στη δεύτερη επιλογή της.

Χθες το βράδυ βγήκε στην επιφάνεια η άρνηση του Σαντίνο Αντίνο να μεταγραφεί στη Ρίβερ Πλέιτ και η επιλογή του 20χρονου εξτρέμ να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, παρά την επιθυμία του ιδιοκτήτη της Γοδόι Κρουζ να στείλει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Μπουένος Άιρες.

Οι λόγοι είναι πολλοί, μεταξύ των οποίων το πολύ καλύτερο συμβόλαιο που προσφέρουν στον Αντίνο οι πράσινοι, αλλά και η πιο “λογική” ρήτρα που θα υπογράψει.

Η Ρίβερ Πλέιτ αναγκαστικά στρέφει την προσοχή της σε διαφορετικούς στόχους, με τον Καρίσο να είναι πλέον ο νούμερο ένα στόχος για τη Ρίβερ, με τον πρόεδρο της ομάδας Στέφανο ντι Κάρλο να επικοινωνεί ήδη με τον ομόλογό του στη Βελέζ, Φαμπιάν Μπαρλαγκά και να του προσφέρει περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ για το 50%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ