ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου Βραζιλιάνο εξτρέμ Ζονάς Τορό

Ο Ζονάς Τορό της Σάο Πάουλο σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρίβερ Πλέιτ για τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores 2020 στο "Μορουμπί", Σάο Πάουλο | Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Ζονάς Τορό της Σάο Πάουλο σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρίβερ Πλέιτ για τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores 2020 στο "Μορουμπί", Σάο Πάουλο | Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 © 2020 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Παναθηναϊκός έχει στη μεταγραφική του λίστα τον 23χρονο εξτρέμ από τη Βραζιλία, Ζονάς Τορό, ο οποίος ανήκει στη Σάο Πάολο αλλά δεν υπολογίζεται.

Ένας εξτρέμ από τη Βραζιλία έφυγε (σ.σ. ο Βιτάλ) και ένας συμπατριώτης του τέθηκε στα υπόψιν του Παναθηναϊκού τις τελευταίες μέρες με τους πράσινους να εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του.

Ο λόγος για τον 23χρονο (σ.σ. 30/5/1999) Ζονάς Τορό ο οποίος ανήκει στη Σάο Πάολο αλλά δεν υπολογίζεται με το συμβόλαιο του να λήγει τον προσεχές Δεκέμβριο και να ψάχνει πρόταση για να αποχωρήσει.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω ενός τουίτ που αναφέρει πως οι εκπρόσωποι του περιμένουν τις επόμενες ώρες πρόταση από τον Παναθηναϊκό για να μπει το θέμα στην τελική του ευθεία.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στις Σπορτ Ρεσίφε και Ατλέτικο Γκοιανένσε, όπου μέτρησε συνολικά 28 συμμετοχές και 3 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πω ο Τορό έχει αγωνιστεί 8 φορές με την Εθνική Ελπίδων (U20) της “Σελεσάο”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ