ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Επίσημα στα πράσινα ο Φίλιπ Τζούριτσιτς

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Επίσημα στα πράσινα ο Φίλιπ Τζούριτσιτς
Το εικαστικό του Παναθηναϊκού για τον Φίλιπ Τζούριτσιτς ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, με τους πράσινους να ανακοινώνουν την απόκτησή του ως ελεύθερο από την Σαμπντόρια.

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι ο Φίλιπ Τζούριτσιτς. Οι πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 31χρονου διεθνή μεσοεπιθετικού ως ελεύθερου από την Σαμπντόρια.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για διετές συμβόλαιο με παρόμοιες αποδοχές που είχε με αυτές της Σαμπντόρια, ήτοι 1.5 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Τζούριτσιτς επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια, καθώς στο παρελθόν είχε έρθει για δοκιμαστικά στον Ολυμπιακό, αλλά αποχώρησε, μιας και οι ερυθρόλευκοι δεν κινήθηκαν για να τον κάνουν δικό τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο Σέρβος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

O Φίλιπ Τζούρισιτς γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1992 στο Ομπρένοβατς. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Ραντνίσκι Ομπρένοβατς, ενώ τον Ιανουάριο του 2010 αποκτήθηκε από την ολλανδική Χέρενφεϊν. Οι εμφανίσεις εκεί του έδωσαν το «διαβατήριο» για την Μπενφίκα όπου μετακινήθηκε το 2013. Ακολούθως έπαιξε ως δανεικός σε Μάιντς, Σαουθάμπτον, Άντερλεχτ κι ακολούθησε η Σαμπντόρια.

Το 2018 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μπενεβέντο, απ’ όπου τον έκανε δικό της η Σασουόλο το καλοκαίρι του 2018. Το καλοκαίρι του 2022 επέστρεψε στη Σαμπντόρια.

Καλωσορίζουμε τον Φίλιπ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ