Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Επανέρχονται οι πράσινοι για τον Ετιέν Καμαρά με νέα βελτιωμένη προσφορά, σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο

Ο Παναθηναϊκός πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ετιέν Καμαρά.
Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις μεταγραφές του πολύπειρου Μούσα Σισοκό και του αριστερού μπακ Χάβι Ερνάντεθ και θέλει να τελειώσει και τη μεταγραφή του Ετιέν Καμαρά όσο το δυνατό γρηγορότερα.
Η μεταγραφή του Γάλλου χαφ της Σαρλερουά, παρότι είχε φτάσει μια ανάσα από την ολοκλήρωσή της, φαινόταν ότι είχε κολλήσει το τελευταίο διάστημα. Ο Παναθηναϊκός, όμως, σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο Σάσα Ταβολιέρι, θέλει να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή και επανήρθε με νέα προσφορά που αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους.
Ο Καμαρά αγωνίζεται κυρίως στη θέση “6”, ενώ σε ορισμένα σχήματα μπορεί να προσφέρει και ως “8άρι”.
Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Σαρλερουά μετράει 21 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ σε 1778 λεπτά στο πρωτάθλημα, ενώ έχει αγωνιστεί σε τρία ματς στο Κύπελλο και δύο στα προκριματικά του Conference League.
Στο παρελθόν, έχει φορέσει τη φανέλα των Χάντερσφιλντ και Ουντινέζε, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας.