Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ενδιαφέρον για τον Βαγιαννίδη, σύμφωνα με τη Record

Την περίπτωση του Γιώργου Βαγιαννίδη φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει η Record σε δημοσίευμά της. Η Σπόρτινγκ είναι ανοικτή σε αυτό το ενδεχόμενο.
Τον Γιώργο Βαγιαννίδη με τον Παναθηναϊκό συνδέει η πορτογαλική εφημερίδα Record, καθώς η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι το τριφύλλι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αποκτήσει τον Έλληνα διεθνή ακραίο αμυντικό με δανεισμό.
Η εν λόγω πηγή αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει με δανεισμό, καθώς δεν το αποκλείει εντελώς. Τη φετινή σεζόν ο “Βάγια” έπαιξε 30 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και μοίρασε επτά ασίστ.
Οι πράσινοι τον παραχώρησαν το προηγούμενο καλοκαίρι αντί 13 εκατομμυρίων ευρώ ενώ το συμβόλαιο του Βαγιαννίδη στην Σπόρτινγκ έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2030 με ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ.