ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ενδιαφέρον για τον Τετ που θέλει να φύγει απ' τη Ρεν, σύμφωνα με την Equipe

Ο Φλαβιέν Τετ της Ρεν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τότεναμ για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2021-2022 στο "Ροαζόν", Ρεν | Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Φλαβιέν Τετ της Ρεν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τότεναμ για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2021-2022 στο "Ροαζόν", Ρεν | Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021/JEREMIAS GONZALEZ/AP IMAGES

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Φλαβιέν Τετ που θέλει να φύγει από τη Ρεν, όπως αναφέρει η Equipe.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελευταία εβδομάδα μεταγραφών και σύμφωνα με την Equipe ένας παίκτης που βρίσκεται στο μικροσκόπιό του είναι ο Φλαβιέν Τετ.

Ο Γάλλος κεντρικός μέσος μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Ρεν, όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα επιθυμεί να πάρει μεταγραφή άμεσα.

Παναθηναϊκός και Σαλερνιτάνα είναι οι δύο ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωσή του, ενώ ένας τρίτος σύλλογος είναι η Λιόν, η οποία όμως δεν έχει προχωρήσει σε κάτι χειροπιαστό μέχρι στιγμής.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στη Ρεν από το 2019, παίρνοντας μεταγραφή έπειτ από μία τριετία στην Ανζέ κι έχοντας αρχίσει την καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο το 2012 στη Σατορού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ