ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δεν "ψήθηκε" ο Οσόριο, τελειώνει πλέον ο χρόνος για χαφ

Ο Τζόναθαν Οσόριο με τη φανέλα της Τορόντο
Ο Τζόναθαν Οσόριο με τη φανέλα της Τορόντο AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Ο Καναδός Τζόναθαν Οσόριο επέλεξε να περιμένει μετά το Μουντιάλ κι ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλους χαφ έχοντας μπροστά του ελάχιστο χρόνο.

Η εξαιρετική προσφορά που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός προς την πλευρά του Τζόναθαν Οσόριο στις συζητήσεις των δύο πλευρών που κράτησαν ως τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/9), προκειμένου να κλείσει άμεσα στο "τριφύλλι" και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, δεν "έψησε" τον διεθνή Καναδό μέσο.

Ο 30χρονος χαφ επέμεινε στις αρχικές σκέψεις του και ξεκαθάρισε προς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως προτίθεται να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Toronto FC και θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που θα ξεκινήσει στις 21 Νοεμβρίου.

Ο πολύπειρος μέσος δέχθηκε ασφυκτική πίεση από τους "πράσινους" για να δεχθεί την πρότασή τους και να γίνει η μετακίνησή του στην Αθήνα εδώ και τώρα, όμως παρότι το οικονομικό σκέλος της προσφοράς του "τριφυλλιού" τον κάλυπτε, αποφάσισε να πάρει τον χρόνο του και ξαναζυγίσει τις επιλογές του μετά το Μουντιάλ, επιθυμώντας να παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο και μετά.

Ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός έβαλε τη συγκεκριμένη υπόθεση στο... συρτάρι και στράφηκε σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών μέσων που έχει στη λίστα του, γνωρίζοντας ωστόσο πως ο χρόνος πιέζει ήδη ασφυκτικά, καθότι το μεταγραφικό "παράθυρο" στην Ελλάδα την Πέμπτη (15/9) στις 23:59.

Και πλέον έχει μπροστά του μιάμιση μέρα για να βρει τον κεντρικό μέσο που ψάχνει, να συμφωνήσει με τον ίδιο και την ομάδα του και να ολοκληρώσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Ολοένα και δυσκολεύει η... εξίσωση για τους "πράσινους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ