ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Καταλήγει στην Ντνίπρο ο άλλοτε στόχος των πρασίνων, Μπλάνκο

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Καταλήγει στην Ντνίπρο ο άλλοτε στόχος των πρασίνων, Μπλάνκο

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, είναι έτοιμος να υπογράψει στην ουκρανική Ντνίπρο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ένας από τους παίκτες που βρέθηκαν ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέσα στον Ιούνιο για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού ήταν ο Ντομίνγκο Μπλάνκο, όλα όμως δείχνουν πως ο παίκτης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε, επέλεξε άλλο σταθμό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αυτός θα είναι η Ντνίπρο, με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Σέζαρ Λουίς Μέρλο να αποκαλύπτει πως η νέα σεζόν θα βρει τον 27χρονο μέσο να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ντνίπρο στην Ουκρανία.

"Ο Μπλάνκο θα κάνει τις επόμενες ημέρες το ταξίδι του για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο.

Εξαιτία της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα ζήσει στην Σλοβακία αφού εκεί είναι το μέρος όπου θα προπονείται και θα δίνει τους αγώνες της η νέα του ομάδα", αναφέρεται χαρακτηριστικά για τον παίκτη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ