ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πιέζει για τον Κάρλος Ροντρίγκες σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο

Ο Κάρλος Ροντρίγκες
Ο Κάρλος Ροντρίγκες AP

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση για τον Κάρλος Ροντρίγκες η οποία απορρίφθηκε από την Κρους Ασούλ, σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο κυνήγι του Κάρλος Ροντρίγκες σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο Σασά Ταβολιερί.

Οι "πράσινοι" φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση για τον 26χρονο μέσο, ο οποίος ανήκει στην Κρους Ασούλ από το 2022.

Η πρόταση αφορούσε δανεισμό ενός έτους για 100.000 ευρώ και ρήτρα αγοράς του 70% των δικαιωμάτων ύψους 3.000.000, όμως απορρίφθηκε, σύμφωνα με τον Ταβολιερί.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για τον 46 φορές διεθνή Μεξικανό συνεχίζονται.

Το βιογραφικό του Ροντρίγκες

Ο Κάρλος Αλμπέρτο Ροντρίγκες Γκόμες ή Τσάρλι Ροντρίγκες εν συντομία γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1997 στη Λεόν και σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μοντερέι. Σε αυτήν την ομάδα έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο το 2016 και στα πέντε χρόνια όπου έμεινε, έγινε και διεθνής.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 παραχωρήθηκε δανεικός στην Τολέδο, όπου έμεινε για μία σεζόν παίζοντας στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Τον Ιανουάριο του 2022 πήρε μεταγραφή στην Κρους Ασούλ για 2.200.000 ευρώ και ήταν βασικός και αναντικατάστατος, καταγράφοντας 55 συμμετοχές και πέντε γκολ σε 1,5 σεζόν.

Στα επτά χρόνια όπου αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο μετράει ένα πρωτάθλημα Apertura του Μεξικού, ένα κύπελλο και δύο CONCACAF Champions League με τη Μοντερέι, καθώς και ένα Supercopa με την Κρους Ασούλ. Με το Μεξικό πανηγύρισε το Gold Cup 2019 και το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο του 2020.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ