Παναθηναϊκός: Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Καλάμπρια

Ο Νταβίντε Καλάμπρια επέστρεψε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και “τρέχει” για Χράντετς Κράλοβε
Ευχάριστα τα νέα για τον Τζέικομπ Νίστρουπ στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς είδε τον Νταβίντε Καλάμπρια να επιστρέφει για πρώτη φορά μετά από τα μέσα Ιουλίου και να βγάζει μέρος του προγράμματος. Ο 30χρονος αμυντικός είχε υποστεί ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου.
Πλέον, ο Ιταλός αμυντικός δίνει αγώνα δρόμου για να μπει στην αποστολή για την πολύ κρίσιμη ρεβάνς με τη Χράντετς Κράλοβε την προσεχή Πέμπτη (27/8).
Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ είχε αποχωρήσει τραυματίας ο έτερος δεξιός μπακ Τριαντάφυλλος Τσάπρας, ο οποίος υπέστη θλάση και θα χάσει το επόμενο 20ήμερο.
Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:
“Με πρωινή προπόνηση στο Γ. Καλαφάτης συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς των playoffs του Conference League με τη Χράντετς Κράλοβε την Πέμπτη 27 Αυγούστου.
Οι Πράσινοι επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό του Σαββάτου και δούλεψαν εντατικά ενόψει της αναμέτρησης με την τσεχική ομάδα. Το πρόγραμμα της προπόνησης αρχικά περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι σε μικρές εστίες. Στη συνέχεια, ο Τζέικομπ Νίστρουπ και οι παίκτες του δούλεψαν στην αμυντική λειτουργία και την επιθετική ανάπτυξη. Ακολούθησε δίτερμα σε μικρό χώρο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Ο Ντάβιντε Καλάμπρια ανέβασε ρυθμούς, ακολουθώντας μέρος του προγράμματος”.