ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Βέρμπιτς στην αποστολή για το ματς με τη Λαμία

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς
Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς INTIME SPORTS

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία (05/02, 17.00).

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (4/2) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (5/2, 17:00, COSMOTESPORTS 1HD, Live από το SPORT24) αγώνα με τη Λαμία στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπου οι "πράσινοι" θέλουν να κάνουν ένα συνολικό restart έπειτα από ένα εφιαλτικό (βάσει αποτελεσμάτων) Ιανουάριο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του και τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ένταση και "μπήκε" στην αποστολή του αγώνα.

Μοναδικοί απόντες (πέραν των μόνιμα τραυματιών Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Φρόκου) θα είναι ο Χόρντουρ Μάγκνουσον που έκανε ξανά ατομικό, αλλά μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για την επιστροφή του κι ο τιμωρημένος Δημήτρης Κουρμπέλης (αποβλήθηκε στον αγών με τον Αστέρα Τρίπολης), ενώ όπως όλα δείχνουν θα κάνει το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα του "τριφυλλιού" ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ