ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Βαγιαννίδη, Σπόραρ και Αϊτόρ στο Ισραήλ οι πράσινοι

Ο Αϊτόρ κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Ισραήλ
Ο Αϊτόρ κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Ισραήλ INTIME

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (5/10) τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε στην αποστολή τους Βαγιαννίδη, Αϊτόρ, Σπόραρ και τους "μικρούς" Μπιλάλ, Σιδερά, Προδρομίτη για να δει ποιοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε την Τρίτη (3/10) το μεσημέρι για το Ισραήλ, εκεί όπου την Πέμπτη (5/10, 22:00, COSMOTE SPORT 6 HD και live από το SPORT24) θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Η ιδιαιτερότητα με την αποστολή των πράσινων που αναχώρησε από το "Ελ. Βενιζέλος" έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν είναι δεδομένο αν θα παίξουν, αλλά και κάποιους μικρούς από τη Β’ λίστα, ούτως ώστε να καλύψει κάποια κενά.

Αναχωρεί για Ισραήλ η αποστολή του Παναθηναϊκού
Αναχωρεί για Ισραήλ η αποστολή του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, οι Βαγιαννίδης, Αϊτόρ και Σπόραρ ταξίδεψαν κανονικά με την αποστολή του Παναθηναϊκού. Ο πρώτος εξ αυτών έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του από το ματς, με τα Γιάννινα και θα είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού για το ματς στο Ισραήλ.

Οι Αϊτόρ και Σπόραρ έχουν ανεβάσει ρυθμούς εκγύμνασης τις τελευταίες μέρες, αλλά ακόμη η παρουσία τους δεν είναι δεδομένη. Απλά ο Γιοβάνοβιτς θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού πετάει για το Ισραήλ για τον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα
Η αποστολή του Παναθηναϊκού πετάει για το Ισραήλ για τον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα INTIME SPORTS

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή βρίσκονται οι δύο νεαροί στόπερ Σιδεράς-Προδρομίτης για να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στην άμυνα μετά τους τραυματισμούς των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που έμειναν στην Αθήνα.

Επίσης, την αποστολή ακολούθησε και ο Μπιλάλ ο οποίος είναι δηλωμένος στη λίστα Β’ καθώς αν ο Σπόραρ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και από τη στιγμή που ο Γερεμέγεφ δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα τότε το πιθανότερο είναι να κάτσει στον πάγκο.

Σπόραρ και Αϊτόρ κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Ισραήλ
Σπόραρ και Αϊτόρ κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Ισραήλ INTIME SPORTS

Τέλος, για το Ισραήλ ταξίδεψαν και οι Τσοκάι, Ζέκα, Γερεμέγεφ που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα αλλά ο 60χρονος προπονητής ήθελε να είναι δίπλα στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός άλλωστε, θα βρίσκεται για τέσσερις μέρες στο Ισραήλ καθώς αναμένεται να επιστρέψει την Παρασκευή (6/10) και ακολουθεί παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή (8/10) με τον Ατρόμητο. Γι' αυτό, ο Γιοβάνοβιτς ήθελε μαζί του κάθε διαθέσιμο ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ