ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Τσέριν, Αράο και Γεντβάι στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson

Ο Τιν Γεντβάι
Ο Τιν Γεντβάι EUROKINISSI SPORTS

Ο Φατίχ Τερίμ γνωστοποίησε την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με τους Τσέριν, Αράο και Γεντβάι να επιστρέφουν σ' αυτή.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (14/2, 19:30, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE SPORT24) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Την Τρίτη (13/2) ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή των πράσινων, με τους Αράο, Τσέριν και Γεντβάι που είχαν μείνει εκτός στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για λόγους διαχείρισης να επιστρέφουν.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωαννίδης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ούγκο, Ακαϊντίν, Βέρμπιτς κι Αϊτόρ για λόγους διαχείρισης της υφιστάμενης κόπωσης από τους συνεχόμενους αγώνες, αλλά και σε συνάρτηση με την αγωνιστική ανηφόρα που ακολουθεί σε Κύπελλο Ελλάδας Betsson και Stoiximan Super League.

Από τους 22 παίκτες που επέλεξε ο Τούρκος τεχνικός για την τελική 20άδα θα κοπούν άλλοι δύο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Ρουμπέν, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ