ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με τον Συλαϊδόπουλο κόντρα στον ΟΦΗ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο ματς της Κυριακής (18/10) με τον ΟΦΗ. Πρακτικό το ζήτημα με τον Λάζλο Μπόλονι.

Με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (18/10) κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όπως έγινε γνωστό από τους πράσινους το πρωί της Τετάρτης (14/10).

Κάτι που δεν έχει να κάνει σε πιθανό "ναυάγιο" στο θέμα της πρόσληψης του Λάζλο Μπόλονι. Καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στα δύο επόμενα 24ωρα, αφού διευθετηθεί και η μία (και τελευταία) εκκρεμότητα που υπάρχει γύρω από το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Παναθηναϊκό.

Το όλο θέμα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι πρακτικό καθώς εάν έρθει ο Μπόλονι μέχρι την Πέμπτη (15/10), θα προλάβει να κάνει μόλις μία προπόνηση (αυτή της Παρασκευής 16/10) αφού το μεσημέρι του Σαββάτου (17/10) οι πράσινοι θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο.

Για αυτό κρίθηκε πως είναι καλύτερο να καθίσει στον πάγκο της ομάδας ο Συλαϊδόπουλος που τρέχει ήδη τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών μαζί με τον γυμναστή του Παναθηναϊκού Γιάννη Σταυρινό ο οποίος εδώ και τέσσερα χρόνια αποτελεί το μοναδικό σταθερό μέλος του τιμ της πρώτης ομάδας κι έχει πολύ πιο άμεση και εικόνα για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ