ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με το "52" στη μνήμη της μητέρας του ο Βιλένα

Ο Βιλένα σε ματς της Εσπανιόλ με τη Μπαρτσελόνα
Ο Βιλένα σε ματς της Εσπανιόλ με τη Μπαρτσελόνα AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Τόνι Βιλένα ζήτησε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αγωνιστεί με το "52" στη φανέλα του για να τιμήσει τη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών. Το ίδιο νούμερο είχε και στην Κρασνοντάρ ο Ολλανδός μέσος.

Ο Τόνι Βιλένα είναι από την Παρασκευή (7/7) η βόμβα που πυροδότησε ο Παναθηναϊκός στη φετινή μεταγραφική περίοδο και έρχεται στο τριφύλλι για να ανεβάσει σε ποιότητα τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Ολλανδός στις συζητήσεις που είχε με τους Παναθηναϊκού είχε μια απαίτηση και μια αξίωση αναφορικά με το νούμερο που θέλει να έχει στη φανέλα. Μια αξίωση που έχει να κάνει με έναν ιδιαίτερο λόγο και αυτός είναι ο θάνατος της μητέρας του η οποία έφυγε σε ηλικία 52 ετών.

Για να την τιμήσει ο Ολλανδός τη Ζανέτ η οποία δεν βρίσκεται στη ζωή εδώ και λίγα χρόνια ζήτησε να μάθει αν είναι ελεύθερο ούτως ώστε στον Παναθηναϊκό να πάρει το "52" στη φανέλα όπως ακριβώς είχε κάνει και στην Κρασνοντάρ.

Ο Βιλένα όπως έχουμε αναφέρει ήδη αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη το μεσημέρι στις 16:20 και θα ενταχθεί απευθείας στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ