ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Σπόραρ και Ταβάρες η αποστολή για τον ΠΑΟΚ

Ο Σπόραρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό
Ο Σπόραρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (22/1, 19:30) και σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Σπόραρ, αλλά και ο Ταβάρες από τον Παναθηναϊκό Β'. Οριστικά εκτός ο Κλεϊνχέισλερ.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (22/1, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και live από το SPORT24) ολοκληρώθηκε με τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ να μένει εκτός λόγω ίωσης.

Από εκεί και πέρα στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μάγκνουσον που συνέχισε την αποθεραπεία του, αλλά και ο Κουρμπέλης ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του στο αυριανό παιχνίδι.

Αντίθετα, κανονικά βρίσκεται σε αυτή ο Σπόραρ ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ συμπεριλήφθηκε και ο 23χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, Μιγκέλ Ταβάρες, από τον Παναθηναϊκό Β'.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Ταβάρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ