ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Σπόραρ, αλλά χωρίς Κώτσιρα η αποστολή για τον Άρη - ποιοι άλλοι έμειναν εκτός

Ο Γιάννης Κώτσιρας
Ο Γιάννης Κώτσιρας EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Άρη και ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή για την Θεσσαλονίκη, στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο Σπόραρ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το κρίσιμο παιχνίδι του Παναναθηναϊκού με τον Άρη στο "Βικελίδης" το βράδυ της Κυριακής (07/04, 19:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Το πρωί του Σαββάτου (06/04) οι παίκτες των πρασίνων είχαν προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και ακολούθως ο Φατίχ Τερίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που θα τον ακολουθήσουν στην Θεσσαλονίκη, με τον Άντραζ Σπόραρ να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός από το μεσοβδόμαδο ντέρμπι με την ΑΕΚ (είχε χτυπήσει στο κεφάλι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και αποχώρησε στο ημίχρονο) και να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή.

Αντιθέτως, έμειναν εκτός οι Αϊτόρ, Σένκεφελντ και Ούγκο, όπως και ο Κώτσιρας λόγω ίωσης, με τους μακροχρόνια απόντες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν να ακολούν το δικό τους πρόγραμμα προπόνησης.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ