ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Μαουρίσιο από το ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για τα playoffs
Ο Μαουρίσιο από το ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για τα playoffs EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί την Τετάρτη (21/4) κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ χωρίς τους τραυματίες Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνη και τον τιμωρημένο Μαουρίσιο.

Ένας μέσα-ένας έξω στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Τετάρτης (21/4, 21:30, Novasports 1HD) στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ σε σχέση με αυτή κόντρα στον Άρη. Συγκεκριμένα εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μαουρίσιο και επέστρεψε στην αποστολή ο Πούγγουρας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής play off με αντίπαλο την ΑΕΚ (21/4, 21:30, ΟΑΚΑ, NOVASPORTS).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνης, ενώ ειδικό πρόγραμμα κάνει ο Κουρμπέλης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα.

Αυτοί είναι οι: Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Πούγγουρας, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αίτόρ, Ενγκμπακοτό, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης, Καμπετσής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Ξενόπουλος, Τζαβίδας, Καραγιάννης και ο τιμωρημένος Μαουρίσιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ