ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ παρόντα η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο Σένκεφελντ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία
Ο Σένκεφελντ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να πάρει στην 22μελή αποστολή του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και τον Μπαρτ Σένκεφελντ, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Πούγγουρα. Με τον Παναθηναϊκό Β’ οι Σιδεράς κι Ενγκμπακοτό, εκτός αποστολής ο Αϊτόρ

Χωρίς άλλα προβλήματα ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (06/11) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (Κυριακή 07/11, 19:30, COSMOTESPORTS 1HD) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε στην 22μελή αποστολή για πρώτη φορά την εφετινή περίοδο (και) τον Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον Ολλανδό στόπερ να "μπαίνει" νωρίτερα απ’ το προγραμματισμένο, μετά το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με τον Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο μετατάρσιο του ποδιού και τέθηκε νοκ-άουτ για περίπου ένα μήνα.

Ο 30χρονος αμυντικός προπονείται σε φουλ ένταση εδώ κι ένα μήνα, ωστόσο, λόγω της αποχής του τους τελευταίους 5,5 μήνες (μετά την επέμβαση που έκανε στον αστράγαλο) ο Γιοβάνοβιτς είχε κρίνει αρχικά πως θα ήταν προτιμότερο να επανέλθει πλήρως στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας μετά τη διακοπή των Εθνικών Ομάδων. Η αρνητική εξέλιξη με τον Πούγγουρα, ωστόσο, επέσπευσε τις εξελίξεις κι ο "Σένκε" θα είναι αύριο (Κυριακή 07/11) στον πάγκο του "τριφυλλιού".

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αϊτόρ για αγωνιστικούς λόγους, ενώ οι Γενί Ενγκμπακοτό και Γιώργος Σιδεράς θα ενισχύσουν την προσπάθεια του Παναθηναϊκού Β’ στον αγώνα που θα δώσει την Κυριακή (07/11) στις 15:00 με την Κηφισιά στην Καισαριανή, στην πρεμιέρα της Super League 2. Ο Κονγκολέζος εξτρέμ μάλιστα, ζήτησε από μόνος τους απ’ τους Γιοβάνοβιτς και Βονόρτα (προπονητή της Β’ ομάδας) να παίξει με τον Παναθηναϊκό Β’, προκειμένου να έχει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του.

Το σημερινό (Σάββατο 06/11) πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με κορόιδο και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία ακολούθησε ο Πούγγουρας, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Κουρμπέλης, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα στην οποία συμμετέχουν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ