ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Πούχατς και Χουάνκαρ αλλά χωρίς Πέρεθ στη Λιβαδειά

Ο Τιμοτέους Πούχατς
Ο Τιμοτέους Πούχατς INTIME

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τρίτης με αντίπαλο τον Λεβαδειακό με τον Γιοβάνοβιτς να έχει στη διάθεση του τόσο τον νεοαποκτηθέντα Πούχατς όσο και τον Χουάνκαρ, όχι όμως τον τιμωρημένο Πέρεθ.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Τρίτης (3/1) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό εκτός έδρας ολοκληρώθηκε με τους πράσινους να ταξιδεύουν για τη Βοιωτία με τον Τιμότεους Πούχατς να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή.

Ο Πολωνός μπακ το πιθανότερο είναι πως θα καθίσει και στον πάγκο και ανάλογα τις συνθήκες του αγώνα δεν αποκλείεται να κάνει και το ντεμπούτο του. Το θετικό για το τριφύλλι είναι πως κανονικά στην 22μελη αποστολή είναι και ο Χουάνκαρ που έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε από το ματς με τον ΟΦΗ.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Πέρεθ (σ.σ. είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής) και τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Κουρμπέλης. Επίσης δεν βρίσκεται στην 22άδα ο Σάρλια καθώς ζήτησε και πήρε άδεια επειδή γέννησε η γυναίκα του ενώ εκτός έμεινε και ο Καμπετσής που μάλιστα δεν μετείχε και στην προπόνηση λόγω ίωσης.

Η αποστολή των πράσινων αποτελείται από τους: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργο, Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κώτσιρα, Πούγγουρα, Τερεζίου, Μπερνάρ, Τσέριν, Τσοκάι, Κουρμπέλη, Παλάσιος, Σαβιέρ, Κυριόπουλο, Βέρμπιτς, Ιωαννίδη, Σπόραρ.

Το πρόγραμμα με το οποίο ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, σέντρες και τελειώματα, παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ