ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Μπρινιόλι και Πέρεθ, αλλά χωρίς Διούδη η αποστολή κόντρα στον Άρη

Παναθηναϊκός: Με Μπρινιόλι και Πέρεθ, αλλά χωρίς Διούδη η αποστολή κόντρα στον Άρη
Ο Σωκράτης Διούδης σε στιγμιότυπο από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Άρη τους Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Ρούμπεν Πέρεθ, που ξεπέρασαν το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν, ενώ εκτός έμεινε ο Σωκράτης Διούδης.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή (1/5) στη Λεωφόρο τον Άρη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Super League Interwetten, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Στα θετικά για τον Σέρβο τεχνικό είναι η επανένταξη του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στα πλευρά, όπως και η επιστροφή του Ρούμπεν Πέρεθ.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Σωκράτης Διούδης, που ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο του δεξιού ποδιού, ενώ ατομικό έκαναν οι Σάρλια, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

Η προπόνηση των πράσινων περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τακτική.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ