ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Μακέντα η αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Μακέντα πανηγυρίζει γκολ του στο Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός
Ο Μακέντα πανηγυρίζει γκολ του στο Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός EUROKINISSI

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή το Σάββατο (16/4) την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό, με τον Φεντερίκο Μακέντα να επιστρέφει σ' αυτή έπειτα από δυόμισι μήνες.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή στο Απόστολος Νικολαΐδης τον Ολυμπιακό (17/04, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League Interwetten, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει γνωστούς τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο Φεντερικό Μακέντα επέστρεψε στην αποστολή των Πράσινων έπειτα από δυόμισι μήνες μετά το χειρουργείο στον αστράγαλο.

Η τελευταία φορά μάλιστα, που βρέθηκε σε αποστολή ήταν στις 29 Ιανουαρίου με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 16 του ίδιου μήνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, όπως ήταν ήδη γνωστό, εκτός έμεινε ο Χουάνκαρ εξαιτίας της αποβολής του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι 23 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ