ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με 29 παίκτες στον Βόλο για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Με 29 παίκτες στον Βόλο για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το τριφύλλι
PAO.GR

Ο Χρήστος Κόντης πήρε μαζί του στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Σαββάτου 29 ποδοσφαιριστές ούτως ώστε το Σάββατο να επιλέξει την τελική 20άδα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Αθήνα όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2024, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το βράδυ στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Άρη ενώ οι πράσινοι θα κάνουν άλλη μια προπόνηση την Παρασκευή στο γήπεδο του αγώνα.

Ο Χρήστος Κόντης πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ακόμα και τον Μάκγνουσον, που έχει λίγες πιθανότητες να είναι στην 20άδα.

Οι μόνοι που έμειναν εκτός είναι ο Ακαϊντίν ο οποίος τέθηκε εκτός ομάδας μετά την ανάρτηση του, ο Μπρινιόλι που αν και έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου δεν υπολογίζεται και ο Πάλμερ-Μπράουν ο οποίος είναι τραυματίας εδώ και έξι μήνες. Όλοι οι υπόλοιποι θα ταξιδέψουν από την Πέμπτη (23/5) στο Βόλο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την τελευταία προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» για την εφετινή σεζόν πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μια και την Παρασκευή θα προπονηθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου το Σάββατο το βράδυ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ακολούθησε τακτική και παιχνίδι, ενώ ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε την αποστολή που θα βρεθεί από σήμερα, Πέμπτη, στο Βόλο. Στη λίστα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος, Κάτρης.

Επόμενη προπόνηση την Παρασκευή στις 8 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ