ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μαγνητική τη Δευτέρα ο Τρουιγιέ, φόβοι για ρήξη χιαστού

Ο Τρουιγιέ τραυματίστηκε σοβαρά στο Λαμία - Παναθηναϊκός | 16 Οκτωβρίου 2022
Ο Τρουιγιέ τραυματίστηκε σοβαρά στο Λαμία - Παναθηναϊκός | 16 Οκτωβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Τρουιγιέ θα υποβληθεί σε μαγνητική τη Δευτέρα (17/10) με σκοπό να διαπιστωθεί το μέγεθος του σοβαρού τραυματισμού και στο τριφύλλι υπάρχουν φόβοι πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα σημαντικότατο διπλό στη Λαμία αλλά δεν μπορεί να το χαρεί. Αυτό γιατί πέντε ποδοσφαιριστές του αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών ενώ για τον Τρουιγιέ ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στη Λαμία εκφράζονται φόβοι πως ο τραυματισμός του στο αριστερό γόνατο είναι σοβαρός και πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Τη Δευτέρα (17/10) βέβαια θα υποβληθεί σε μαγνητική ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση του και να γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του αλλά και ο χρόνος αποθεραπείας του. Αν βέβαια επιβεβαιωθούν οι φόβοι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού σημαίνει πως θα χάσει όλη τη σεζόν.

Από εκεί και πέρα ο Ιωαννίδης έχει ένα κάταγμα στο ρινικό οστό του έγινε ανάταξη επί τόπου και εν συνεχεία έκανε αξονική στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως όλα είναι καλά και δεν υπάρχει περαιτέρω πρόβλημα.

Ο Αϊτόρ που ήταν και ο πρώτος που έγινε αναγκαστική αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου υπέστη διάταση στον κτενίτη μυ ενώ ο Τσέριν που χτύπησε από το πόδι του Τζανδάρη έχει ένα αιμάτωμα στο τριχωτό της κεφαλής και αντικαταστάθηκε γιατί πονούσε στο συγκεκριμένο σημείο.

Τέλος ο Παλάσιος έχει ένα χτύπημα στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού το οποίο όμως δεν εμπνέει ανησυχία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ