ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μαγιόρκα για δανεισμό του Αϊτόρ με οψιόν αγοράς

Ο Αϊτόρ έχει σκοράρει στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα και πανηγυρίζει
Ο Αϊτόρ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Η νεοφώτιστη στη LaLiga, Μαγιόρκα, ετοιμάζει επίσημη κίνηση προς τον Παναθηναϊκό για τον Αϊτόρ και οι "πράσινοι" περιμένουν να αποτυπωθεί εγγράφως το ενδιαφέρον τους για να απαλλαγούν απ’ το υψηλό συμβόλαιό του

Τα δημοσιεύματα της Δευτέρας (07/06) από την Ισπανία περί έντονου ενδιαφέροντος της Μαγιόρκα για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, είχαν και... καπνό και «φωτιά». Και δεν ήταν απλώς... μανατζερικά κόλπα που κυκλοφορούν εν αφθονία αυτή την εποχή.

Το ισπανικό κλαμπ, που πριν από λίγες εβδομάδες κέρδισε την άνοδό του στη LaLiga, έχει όντως πολύ ψηλά στις μεταγραφικές επιλογές της τον 25χρονο εξτρέμ του "τριφυλλιού" και είναι πλέον έτοιμο να περάσει στο επόμενο... βήμα: Αυτό της επίσημης πρότασης προς τον Παναθηναϊκό.

Γνωρίζοντας πως ο Αϊτόρ είναι ούτως ή άλλως είναι εκτός σχεδιασμού, μετά από μία πολύ μέτρια σεζόν με 3 γκολ και 2 ασίστ (παρά τις υψηλότατες προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι- αλλά και το ενδιαφέρον που υπάρχει κι απ’ τις Σπόρτινγκ Χιχόν και Ρεάλ Σαραγόσα για τον Καταλανό εξτρέμ, η Μαγιόρκα έχει ήδη προχωρημένες συζήσεις με τον ατζέντη του παίκτη. Κι ετοιμάζει ετοιμάζει πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2022, αντί μισού εκατ. ευρώ.

Κάτι που εάν κι εφόσον αποτυπωθεί κι εγγράφως προς τον Παναθηναϊκό (και δεν μείνει στα... λόγια) θα ανοίξει την πόρτα της αποχώρησης του 25χρονου, ο οποίος είναι ξεκάθαρο πως δεν θέλει αντίστοιχα να μείνει στους "πράσινους". Και θα δώσει την ευκαιρία στο "τριφύλλι" όχι μόνο να απαλλαγεί απ’ το υψηλό συμβόλαιό του (450.000 και 500.000 ευρώ έχει λαμβάνειν καθαρά την επόμενη διετία), αλλά και να έχει κι ένα μικρό όφελος, αν ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του μετά από ένα χρόνο.

Αντίθετα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν απόλυτα αρνητικοί σε ενδεχόμενο αποχώρησης του Φραν Βέλεθ, μετά από σχετική κουβέντα που έγινε προ λίγων ημερών με τον ατζέντη του Ισπανού, ο οποίος τους μετέφερε το ενδιαφέρον την ιαπωνικής Τοκουσίμα Βόρτις του Ντάνι Πογιάτος (!) και της τουρκικής Αλάνιασπορ, θεωρώντας τον 29χρονο στόπερ βασικό πυλώνα της επόμενης σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ